آرد سبوس گرفته
آردی است که از آندوسپرم تهیه می شود.کاربرد: مورد مصرف نانوایی ها و نوعی از بیسکوییت ها
آردی است که از آندوسپرم تهیه می شود.کاربرد: مورد مصرف نانوایی ها و نوعی از بیسکوییت ها
آردي با حدود درجه استخراج 85 درصد قابل استفاده براي نان هاي لواش، تافتون و بربري است.
آرد مخصوص ماكاروني آرد سمولينا است و از گندمهاي سخت كه معروفترين آنها دروم نام دارد، حاصل ميشود. اين آرد به رنگ زرد كهربايي است كه به دليل بتاكاروتن طبيعي موجود در آن است.
این آرد دارای پروتئین بالا، دانه بندی نرم و بافتی کاملاً یکنواخت است. این آرد برای تهیه انواع محصولات و فرآورده های قنادی شامل انواع کیک ها و شرینی ها مناسب می باشد.